Laigaard ny formand for Det Centrale Handicapråd

Afgående administrerende direktør for Københavns Kommunes Socialforvaltning, Anette Laigaard, er netop blevet udpeget af social- og indenrigsminister Karen Ellemann (V) som Det Centrale Handicapråds nye formand.

Fra 1. marts skal Anette Laigaard bestride formandsposten hos Det Centrale Handicapråd. Det skriver Social- og Indenrigsministeriet på sin hjemmeside.

Hun overtager dermed posten fra fungerende formand Annemette Ruth, som trådte til 1. januar i år, da Tue Byskov Bøtkjær af personlige årsager valgte at stoppe.

63-årige Anette Laigaard kommer fra en stilling som administrerende direktør i Københavns Kommunes Socialforvaltning, hvorfra hun har opnået en erfaring, der, ifølge social- og indenrigsminister Karen Ellemann, er en fordel i det nye job.

"Som afgående administrerende direktør i landets største socialforvaltning har Anette Laigaard en indgående indsigt i socialområdet og de udfordringer, som mennesker med handicap møder i dagligdagen. Derudover har Anette et bredt fagligt netværk på socialområdet og gode samarbejdsevner, som jeg er sikker på, at vi alle vil få glæde af i hendes nye rolle," siger ministeren på hjemmesiden.

Forrige artikel Tidligere S-politiker Pernille Blach Hansen forlader Grundfos Næste artikel Børsen præsenterer ny redaktionschef