LA-byrådsmedlem skifter til Nye Borgerlige

Medlem af kommunalbestyrelsen i Gentofte Kommune Poul V. Jensen har forladt Liberal Alliance til fordel for det unge parti Nye Borgerlige.

Endnu en kommunalpolitiker melder sig ind i Nye Borgerlige. Poul V. Jensen, der sidder i Gentofte Kommunalbestyrelse, har netop forladt Liberal Alliance og meldt sig ind i det nye parti under den tidligere konservative Pernille Vermunds ledelse.

Det betyder, at Nye Borgerlige nu er repræsenteret i fire kommuner. Udover Gentofte drejer det sig om Dragør, Hjørring og Allerød.

Poul V. Jensens partiskifte skyldes, at han bekymrer sig over det stigende antal flygtninge, der efter hans mening dræner velfærdssamfundet for penge.

"Det er vigtigt og afgørende for mig at være en del af et parti, der vil begrænse antallet af asylansøgere og flygtninge i Danmark og sikre, at det er Folketinget, der regerer Danmark," siger han.

Udover at have repræsenteret Liberal Alliance i kommunalbestyrelsen, har Poul V. Jensen også været partiets folketingskandidat, opstillet i Københavns Omegns Storkreds. Poul V. Jensen er selvstændigt erhvervsdrivende og har en fortid i banksektoren.

Forrige artikel Tønder melder klar med ny borgmester Næste artikel Brian Mikkelsen skifter valgkreds