Kronprins Frederik er ny protektor for Danish-Chinese Business Forum

Kronprins Frederik er ny protektor for handelskammeret Danish-Chinese Business Forum, der blandt andet understøtter danske virksomheder i Kina.

Kronprins Frederik kan tilføje endnu en protektor-titel til listen over sine officielle pligter.

Han er nemlig blevet ny protektor for handelskammeret Danish-Chinese Business Forum.

Det skriver kongehuset i en pressemeddelelse.

Kronprins Frederik overtager titlen efter Prins Henrik, der var protektor for handelskammeret fra 2006 indtil sin død i 2018.

Danish-Chinese Business Forum er en uafhængig, nonprofit netværksforening for danske virksomheder, institutioner, kommuner og regioners handel og engagement i og med Kina.

"Danish-Chinese Business Forum har også set fra Kina en særdeles betydningsfuld rolle som bindeled mellem Kinas regering og erhvervsliv. Derfor er det vigtigt, at Danish-Chinese Business Forum i Danmark har en forankring på allerhøjeste niveau, som kan assistere os i arbejdet med at understøtte dansk erhvervslivs interesser i Kina," siger generalsekretær i Danish-Chinese Business Forum, Hans Henrik Pontoppidan, ifølge B.T.

Med sin nye protektor-titel har Kronprins Frederik i alt 32 protektioner. 

Forrige artikel Fond bevilger millioner til at gøre os klogere på offentlige udbud Næste artikel Tidligere presseansvarlig for Folketingets formand er ny kommunikationschef i Tivoli