Konservative får ny folketingskandidat i København

NAVNE: Et af Konservatives unge håb, Josefine Kofoed, bliver nu folketingskandidat i Københavns Storkreds. Her stiller tidligere partiformand Lars Barfoed også op.

De konservative i Dragør og Tårnby har valgt at opstille Josefine Kofoed som ny folketingskandidat for Konservative i Københavns Storkreds til det kommende folketingsvalg. Stemmerne faldt enstemmigt.

Josefine Kofoed stillede op som nummer to for de Konservative ved sidste års Europa-Parlamentsvalg. Nu prøver hun at blive valgt til Folketinget i Københavns Storkreds, hvor den tidligere partiformand Lars Barfoed dog er favorit til at sætte sig på det ene mandat, som partiet står til.

”Jeg har sagt ja til at stille op til Folketinget, fordi vi i fire år har haft en regering, der ikke har haft modet til at tage hånd om de udfordringer vi står over for. Integrationsområdet sejler, boligejerne er hårdt ramt af den stigende grundskyld, vi føler os utrygge i gaderne og virksomhederne bliver presset af den udeblivende vækst," siger Josefine Kofoed i en pressemeddelelse.

Valget blev truffet på et bestyrelsesmøde afholdt af Dragør og Tårnbys vælgerforeninger, hvor stemmerne faldt enstemmigt på den 28-årige Josefine Kofoed. 

"De to kredse er fyldt med frivillige gode kræfter, der allerede har tilkendegivet, at de vil føre en massiv valgkamp for mig den kommende tid. Med mig som folketingskandidat, får Københavns Storkreds en kandidat, der anerkender de massive udfordringer der er, og der aktivt tør anerkende, at vi i København har massive problemer, der skal løses," siger Josefine Kofoed. 

Josefine Kofoed har en bacheloruddannelse i globale studier og politisk administration fra Roskilde Universitet samt en kandidatgrad i statskundskab fra Københavns Universitet. 

Forrige artikel Antorini: Gymnasiereform kommer i mål efter valg Antorini: Gymnasiereform kommer i mål efter valg Næste artikel Regerings-udvalg splittet om offentligt ansattes ytringsfrihed Regerings-udvalg splittet om offentligt ansattes ytringsfrihed