KL omrokerer chefer i ny struktur

KL omstrukturerer og sætter Camilla Tanghøj i spidsen for det nye kontor Tværgående Strategi & Politik, mens Claus Ørum Mogensen og Janet Samuelsen overtager indsatsen med Beskæftigelse, Integration & Socialpolitik.

KL foretager en række justeringer i organisationen.

Det skriver administrerende direktør, Kristian Vendelbo, på LinkedIn.

De opretter et nyt udviklingskontor under navnet Tværgående Strategi & Politik, som tidligere kontorchef for Beskæftigelse og Integration, Camilla Tanghøj, skal stå i spidsen for. 

"Det nye kontor har til opgave at fokusere på opfyldelse af mål og delmål på de væsentligste strategiske dagsordener og binde KL sammen på tværs i forhold til politikudvikling og politisk interessevaretagelse," skriver Kristian Vendelbo.

Beskæftigelse og Integration bliver i stedet til centeret Beskæftigelse, Integration & Socialpolitik, der skal styres af Claus Ørum Mogensen og Janet Samuelsen. Begge har erfaring som kontorchef fra andre afdelinger i organisationen.

Sammenlægningen har til hensigt at skabe mere sammenhæng mellem KL's arbejde med beskæftigelse og den sociale indsats.

Et stort led i omstruktureringen er ligeledes Stine Johansens nye rolle som direktør for blandt andet klima og miljø.

Stine Johansen er tidligere kommunaldirektør i Helsingør Kommune og starter i den nye stilling 3. oktober.

{{toplink}}

Forrige artikel Carlsbergfondet udpeger første direktør i 146 år Carlsbergfondet udpeger første direktør i 146 år Næste artikel HK finder ny pressechef internt