KFUKs Sociale Arbejde får ny landsformand

Connie Yilmaz Jantzen er ny formand i KFUKs Sociale Arbejde. Hun har igennem de sidste fire år været næstformand i organisationen.

KFUKs Sociale Arbejde har efter organisationens generalforsamling i lørdags valgt en ny landsformand, skriver organisationen i en pressemeddelelse. Valget faldt på Connie Yilmaz Jantzen, der igennem de foregående fire år har været næstformand i organisationen. Hun afløser Lisbeth Trinskjær på posten.

”Med Connie ved roret får KFUKs Sociale Arbejde en landsformand, der kan fortsætte den omfattende forandrings- og udviklingsproces, som organisationen med Lisbeth Trinskjær i spidsen har gennemgået de seneste år. Vi har i KFUKs Sociale Arbejde været så heldige, at meget markante og dygtige ledere har haft lyst til at påtage sig rollen som landsformand, og Connie fortsætter den tradition," siger generalsekretær i KFUKs Social Arbejde, Helle Jarlmose.

Connie Yilmaz har tidligere arbejdet som national chef i Folkekirkens Nødhjælp, afdelingsleder i Dansk Ungdoms Fællesråd og har derudover været frivillig leder og bestyrelsesmedlem i KFUM og KFUK, FDF og Kræftens Bekæmpelse.

Den nye formand er oprindeligt uddannet socialrådgiver.

Forrige artikel LA i Egedal er klar med kandidater Næste artikel Dansk Forfatterforening får ny formand