K fremlægger 2020-plan

KORT NYT: Konservative har fremlagt sit bud på en 2020-plan med overskriften "Ny vækst og styr på gælden". Partiet vil styrke den private sektor frem mod 2020 på bekostning af den offentlige.

Det Konservative Folkeparti præsenterede mandag en 2020-plan, hvor partiet lægger op til en omfordeling af samfundsressourcerne for i alt 62 milliarder kroner. De fleste penge skal gå fra det offentlige til det private.

Konservatives 2020-plan indeholder blandt andet skatte- og afgiftslettelser på 40 milliarder kroner inden 2020, en selskabsskat på 15 procent samt en afskaffelse af efterlønnen. 

"Vi vil af med gælden og genskabe væksten. Hvis man vil have mere frihed til familierne og skabe mere dynamik i virksomhederne, skal vi prioritere anderledes. Det nytter ikke at løbe fra det. Og nu sætter vi så tal og ord på, hvor vi vil hente pengene. Det er behov for at gøre noget markant. Vi kan ikke bare lappe på tingene," siger Konservatives partiformand, Lars Barfoed, i en pressemeddelelse.

Se Konservatives 2020-plan her.

Forrige artikel Haarder undsiger uddannelsesmål Haarder undsiger uddannelsesmål Næste artikel Danske embedsmænd er nøglen til EU-viden Danske embedsmænd er nøglen til EU-viden