Jyllands-Posten henter bladdirektør fra TDC

Esben Kolind Laustrup skifter TDC ud med stillingen som Jyllands-Postens nye bladdirektør, hvilket indbefatter en række bestyrelsesposter. 

36-årige Esben Kolind Laustrup bliver Jyllands-Postens nye bladdirektør og får dermed det kommercielle ansvar for at udvikle Jyllands-Postens trykte og digitale udgivelser. Det oplyser Jyllands-Posten i en pressemeddelelse.  

Esben Kolind Laustrup er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet og kommer fra TDC, hvor han har arbejdet i mange år og senest været direktør for TDC Hosting. Han har desuden fungeret som ekstern lektor ved Aarhus Universitets afdeling for virksomhedsledelse.

”Esben har en sjælden kombination af kompetencer, der spænder fra solid talforståelse og næse for effektiviseringsmuligheder til udprægede salgsegenskaber og stor ledelseserfaring. Han har ydermere teknisk indsigt og erfaring med forretningsudvikling i en abonnementsbaseret forretning. Esben har et vindende og energisk væsen, og jeg glæder mig meget til samarbejdet og til at præsentere ham for medarbejderne,” siger Jørn Mikkelsen, der er JP's ansvarshavende chefredaktør. 

Rollen som bladdirektør på Jyllands-Posten indbefatter en række bestyrelsesposter i virksomhedens datterselskaber, herunder Mediacenter Danmark, WatchMedier og SPOT, som Esben Kolind Laustrup nu indtræder i. 

Forrige artikel Nina Eg bliver ny direktør i København Næste artikel Karina Lorentzen til Dansk Fjernvarme