Jordemoder opstiller for Nationalpartiet

45-årige Noura Bendali opstiller for Nationalpartiet. Som mærkesag fremhæver hun flere varme hænder i den offentlige sektor.

Nationalpartiet har i dag præsenteret Noura Bendali som ny kandidat til det kommende folketingsvalg. Hun er 45 år og jordemoder med mange års erfaring fra sundhedsvæsenet.

Hun har valgt at opstille for at ”kæmpe for de menneskelige værdier som for eksempel frihed, lighed og fælleskab - værdier, som er vigtige for, at den enkelte kan føle sig hjemme i Danmark og har lyst til at bidrage til fællesskab”. Det skriver hun på sin Facebook-profil.

Som mærkesag fremhæver hun behovet for flere ressourcer til det offentlige, hvor der løbes for stærkt og er mangel på varme hænder. Særligt sundhedssektoren fremhæves som et område, hvor hun af personlig erfaring har oplevet de negative konsekvenser af, at personalet har for travlt til at yde en anstændig behandling.

“Personalet drukner i arbejdsopgaver, løber hurtigere og hurtigere og har mistet arbejdsglæden. Konsekvensen af det er stort sygefravær og manglende arbejdsvilje,” lyder budskabet.

Noura Bendali er opvokset på Frederiksberg og uddannet fra Jordemoderskolen i København. Hun har desuden været repræsentant for Jordemoderforeningen for Unicef og Kvindernes U-lands udvalg. Privat har Noura Bendali fem børn.

Forrige artikel Direktør for sammensmeltet naturfagsorganisation Næste artikel Politiken ansætter nyhedsredaktør