Investeringsfonde får ny direktør

Pressechef i ATP Anders Klinkby bliver fra 1. august ny administrerende direktør i IFB.

Investeringsfondsbranchen har ansat 38-årige Anders Klinkby som ny administrerende direktør med start 1. august. 

Samtidig udvides direktionen i brancheforeningen, idet nuværende direktør Jens Jørgen Holm Møller fortsætter i direktionen. Han vil fremover koncentrere sit arbejde omkring de faglige aspekter af branchearbejdet og fortsat repræsentere Danmark i nordisk og international sammenhæng.

Anders Klinkby er uddannet cand.mag.art. fra Aarhus Universitet kombineret med en Executive MBA fra CBS. Før sin tid i ATP arbejdede han i en årrække hos Danske Bank. 

Bestyrelsesformand i IFB Tage Fabrin-Brasted begrunder ansættelsen således på foreningens hjemmeside:

”Der stilles i dag flere krav til branchen fra en bredere kreds af interessenter end tidligere. I lyset af den udvikling har bestyrelsen vurderet, at der er behov for at styrke IFB's kompetencer på flere områder. Blandt andet er der behov for at styrke kommunikationen med vores omverden og have en tættere dialog med branchens mange interessenter. Det er nogle af de væsentligste opgaver, Anders Klinkby kommer til at stå i spidsen for som ny adm. direktør".

Forrige artikel Politiken ansætter nyhedsredaktør Næste artikel 83-årig samfundsdebattør modtager Ældrerådets hæderspris