Inger Støjberg starter firma efter Venstre-exit

NYT FIRMA: Den tidligere integrationsminister og V-politiker, Inger Støjberg, har stiftet firmaet Inger Støjberg – til kamp om danske værdier. Det sker halvanden uge, efter hun meldte sig ud af Venstre.

Halvanden uge efter hun meldte sig ud af Venstre, er der nyt fra Inger Støjberg.

Den tidligere næstformand i Venstre har genåbnet en enkeltmandsvirksomhed, som hun lukkede tilbage i 2001. Det skriver finans.dk.

Tidligere hed virksomheden Støjberg Kommunikation V/ Inger Støjberg, men nu er firmaet blevet genoplivet under det nye navn, Inger Støjberg – til kamp om danske værdier.

Støjberg bekræfter, at firmaet i Hadsund er blevet genoprettet, men hun uddyber ikke, hvad formålet er:

”Alle ved, at jeg bruger mine vågne timer på at kæmpe for danske værdier. Det har jeg tidligere gjort i Venstre, men den kamp var der ikke længere tilstrækkelig plads til i partiet,” siger hun til finans.dk.

Forbliver løsgænger
Samtidig med genoprettelsen af sit firma understreger Støjberg, at hun fortsat vil være løsgænger i Folketinget. Siden udmeldelsen af Venstre er der blevet spekuleret i, om Støjberg ville melde sig under fanerne hos enten Nye Borgerlige eller Dansk Folkeparti.

Det er med det nye firma endnu uklart, om Støjberg vil skifte løsgængertilværelsen ud med et partimedlemskab hos et af de to partier.

Forrige artikel Dagens overblik: Med otte nye tiltag vil Nick Hækkerup sænke sagsbehandligstiderne i straffesager Dagens overblik: Med otte nye tiltag vil Nick Hækkerup sænke sagsbehandligstiderne i straffesager Næste artikel V vil tjekke nye statsborgeres værdier ved en samtale: Muhammedtegninger vil være et V vil tjekke nye statsborgeres værdier ved en samtale: Muhammedtegninger vil være et "oplagt" emne