Helveg har valgt særlig rådgiver

RÅDGIVER: Anna Riis Hedegaard bliver særlig rådgiver for klima- og energiminister Rasmus Helveg Petersen (R). Hedegaard har tidligere været særlig rådgiver for Martin Lidegaard og souschef for Radikales folketingsgruppe.

Torsdag fik landets nye klima- og energiminister, Rasmus Helveg Petersen (R), også en ny særlig rådgiver. Det bliver Anna Riis Hedegaard.  

Siden november har hun været midlertidigt ansat som rådgiver for Martin Lidegaard, men ministerrokaden har betydet, at hun nu kan blive længere end de tre måneder, der oprindeligt var planlagt.

Anna Riis Hedegaard er kandidat i statskundskab og kommer fra en stilling som seniorkonsulent i Geelmuyden.Kiese. Før det var Hedegaard souschef for Radikale Venstre, hvor hun havde ansvaret for politisk udvikling og rådgivning af folketingsgruppen. Anna Riis Hedegaard har også en fortid i Beskæftigelsesministeriet.

Forrige artikel SF har fordelt ordførerskaberne SF har fordelt ordførerskaberne Næste artikel Radikale laver spin-rokade Radikale laver spin-rokade