Haarder og Pind aflyste at indspille egen valgsang

VALGSANG: V-ministrene Bertel Haarder og Søren Pind aflyser med kort varsel indspilning til TV Avisen af Haarders egen valgsang.

Guitaristen Hans Dal pakkede slukøret sammen på Altinget.dks redaktion, da Venstres ministre Bertel Haarder og Søren Pind til morgen - uden nærmere begrundelse - aflyste indspilningen af Haarders egen valgsang 2011 (se nedenfor).

De to sanglystne ministre skulle optræde i forbindelse med lancering af filminstruktøren Ebbe Preislers bogværk "Om lidt er sangen klar ..." om det særligt danske begreb lejlighedssange. Bertel Haarder har en række sange med i bogen.

TV Avisen var på vej til sangtræffet, da ministrene pludselig meldte fra.

"Måske har Venstres valgmaskine frygtet, at Bertel Haarder igen ville komme til at fremstå uheldigt i tv-billeder. Men vi ved det jo ikke, for vi fik ingen begrundelse. Er en minister holdt op med at forklare sig, bare fordi han har siddet i ti år? " spørger Altinget.dks chefredaktør - og skynder sig at tilføje:

"Det skulle bare være et sjovt, kulturelt indslag med to sangglade politikere i en valgkamp præget af kroner og ører," siger Altinget.dks Rasmus Nielsen, der nu håber, at andre vil indspille Haarders valgsang, så den kan vinde den udbredelse, den fortjener.

Bogen "Om lidt der sangen klar ..." af Ebbe Preisler udkommer senere på måneden på forlaget Vistoft. Den er illustreret af Klaus Albrectsen og ledsages af en CD med guitaristen Hans Dal, der hér får lejlighed til at spille til en stribe lejlighedssange.

Forrige artikel LA-fremgang sender kuglestøder ind LA-fremgang sender kuglestøder ind Næste artikel På vej til Folketinget: Marie Krarup På vej til Folketinget: Marie Krarup