Gitte Lillelund Bech forlader Folketinget

FARVEL: Forhenværende forsvarsminister Gitte Lillelund Bech (V) forlader Folketinget for at tiltræde en stilling hos kommunikationsbureauet Advice. Hun afløses i folketingsgruppen af Jakob Engel-Schmidt, der er 1. suppleant i Københavns Omegns Storkreds.

Pr. 15. august tiltræder Venstres grønlandsordfører og forhenværende forsvarsminister Gitte Lillelund Bech en stilling som public affairs manager hos kommunikationsbureauet Advice. Hun stopper derfor i Folketinget med det samme.

Det skriver Venstre i en pressemeddelelse.

"Jeg har altid vidst og gjort klart for alle, at jeg ikke ville være politiker hele mit liv. Derfor er tiden nu kommet til at prøve noget nyt, hvor jeg kan gøre brug af de erfaringer og den viden om det politiske system, jeg har opbygget gennem de mange år, jeg har været på Christiansborg og på Slotsholmen," siger Gitte Lillelund Bech.

Gitte Lillelund Bech blev udnævnt som forsvarsminister i februar 2010 - en post hun bestred frem til valget i 2011. Allerede sidste år meddelte hun, at hun ikke ville genopstille ved næste Folketingsvalg.

Jakob Engel-Schmidt er Venstres 1. suppleant i Københavns Omegns Storkreds og indtræder i Venstres folketingsgruppe i stedet for Gitte Lillelund Bech.

Forrige artikel Ny særlig rådgiver for Wammen Næste artikel Barfoed: Virksomhedernes omkostninger skal sænkes Barfoed: Virksomhedernes omkostninger skal sænkes