Folketingsmedlem fra Nye Borgelige ramt af stress og kræft

Tidligere næstformand for Nye Borgerlige, Peter Seier Christensen, er sygemeldt med stress og har fået konstateret lymfekræft. 

Folketingsmedlem og tidligere næstformand for Nye Borgelige, Peter Seier Christensen, har fået konstateret lymfekræft. Han han været sygemeldt med stress siden april.

Det fortæller Peter Seier Christensen til Ekstra Bladet.

"Nu har jeg fået min diagnose, og prognosen er god, når man nu skal have kræft. Så jeg er optimistisk, og nu skal jeg 'bare' se at komme i gang med behandlingen, og forhåbentlig vil den første kontrolscanning om to måneder vise, at behandlingen virker, som den skal," siger Peter Seier Christensen til Ekstra Bladet.

Peter Seier Christensen skal have kemoterapi som et led i sin behandling. Han er fortsat i behandling for stress. Peter Seier Christensen er sygemeldt på ubestemt tid.

 {{toplink}}

 

Forrige artikel Endnu en amerikaner er favorit til at blive Vestagers nye chefrådgiver Endnu en amerikaner er favorit til at blive Vestagers nye chefrådgiver Næste artikel Konservativt bagland trodser Pape og indstiller Pernille Weiss til genvalg Konservativt bagland trodser Pape og indstiller Pernille Weiss til genvalg