Folkemødets programavis er på gaden

FOLKEMØDE: En omfattende programavis for det første politiske folkemøde på Bornholm er på gaden. Folkemødet er onsdag til lørdag.

Programavisen for det første politiske folkemøde i Allinge på Bornholm er på gaden. Den husstandsomdeles på Bornholm i dag, men kan studeres af enhver over nettet (brug link).

"Folkemødet er en ny tradition på dansk grund: En ny politisk arena, hvor de regler, der ellers gælder på Christiansborg og i resten af det politiske liv, er sat ud af kraft", skriver øens socialdemokratiske borgmester Winni Grosbøll i sin velkomst og føjer til:

"Folkemødet er en mulighed for alle til at være med til at lufte ud i vores politiske debatkultur. Det er fire dage, hvor vi fejrer demokratiet under åben himmel".

Et kig i programavisen for Folkemødet giver klart indtryk af, at succesen tegner sig i Østersøens horisont for de bornholmske værter, der fra på onsdag venter invasion af alle partiledere, medlemmer af Europa-Parlamentet og andre fra centrale dele af dansk, politisk liv. 

Folkemødets programavis rummer 235 arrangementer, fordelt over de fire dage, Danmarks nye politik-festival på Bornholm spænder over. Mere end 60 arrangører har meldt deres ankomst.

Det er gratis at deltage, og arrangementerne er åbne for alle. Altinget.dk er Folkemødets mediepartner, og netavisen inviterer onsdag kl. 13.30-15.00 til talkshow med "De bornholmske sønner" Søren Pind og Jarl Cordua på Allinge Røgeri.

Altinget.dk dækker Folkemødet med fem medarbejdere.

Forrige artikel Danskerne vil give prostituerede flere rettigheder Danskerne vil give prostituerede flere rettigheder Næste artikel Folkemødet: Altinget anbefaler Folkemødet: Altinget anbefaler