Fødevareministeren nedsætter økologisk erhvervsteam

I spidsen skal stå Henrik Biilmann, der til daglig sidder som direktør i Friland.

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V) bebuder i dag nedsættelsen af et nyt økologisk erhvervsteam, der skal udarbejde visioner og anbefalinger til, hvordan man kan styrke udviklingen af en konkurrencedygtig og markedsdrevet økologisektor.

Som formand for dette team har ministeren sat Frilands direktør Henrik Biilmann, og arbejdet begynder allerede i dag med et rundbordsarrangement, hvor en række repræsentanter fra den økologiske sektor er inviteret.

I denne forbindelse udtaler ministeren:

”Selvom økologien har gode dage i Danmark og salget brager derudad, skal vi ikke hvile på laurbærrene. Derfor nedsætter jeg et økologisk erhvervsteam til at se på, hvordan økologierhvervet kan blive bedre rustet til at øge råvaregrundlaget og afsætningen inden for rammerne af en markedsdrevet udvikling af økologien,” lyder det i en pressemeddelse.

Erhvervsteamets sammensætning ventes at stå klar efter dagens møde, og arbejdet vil efter planen være færdigt i starten af 2017.

Forrige artikel Patientforeningen vælger ny konservativ formand Næste artikel Venstremand er ny formand for Energinet.dk