Tidligere styrelsesdirektør skal lede epilepsihospital

Lisbeth Nielsen, tidligere direktør i Sundhedsdatastyrelsen, præsenteres som den nye administrerende direktør for Epilepsihospitalet Filadelfia.

Epilepsihospitalet Filadelfia har har valgt Lisbeth Nielsen, tidligere direktør i Sundhedsdatastyrelsen, som deres nye administrerende direktør.

Det oplyser hospitalet i en pressemeddelelse.

"Min ambition for Filadelfia er, at det skal være det sted, hvor patienterne helst vil være tilknyttet. Filadelfia skal placere sig solidt i den fremtidige organisering af sundhedsvæsenet med et fremragende tilbud til patienter og samarbejdspartnere," udtaler Lisbeth Nielsen.

{{toplink}}

Lisbeth Nielsen har en lang baggrund inden for sundhedsvæsenet, herunder roller som direktør i Sundhedsdatastyrelsen, kontorchef i Danske Regioner og afdelingschef på Nordsjællands Hospital.

Hun overtager rollen fra Jens-Otto Skovgaard Jeppesen, der går på pension efter 12 års tjeneste. Lisbeth Nielsen tiltræder 15. juni.

Epilepsihospitalet Filadelfia ligger i Dianalund og har specialiserede tilbud og ekspertise indenfor epilepsi og erhvervet hjerneskade.

{{toplink}}

Forrige artikel Johanne Schmidt-Nielsen er ny forperson for Verdens Bedste Nyheder Johanne Schmidt-Nielsen er ny forperson for Verdens Bedste Nyheder Næste artikel Tidligere særlig rådgiver bliver kommunikationsdirektør i Danmarks Fiskeriforening Tidligere særlig rådgiver bliver kommunikationsdirektør i Danmarks Fiskeriforening