Ergoterapeutforeningen får ny direktør

Anne Hertz, der er tidligere hospitalsdirektør og vicedirektør i Region Hovedstadens Psykiatri, er blevet ansat som ny direktør for Ergoterapeutforeningen.

Ergoterapeutforeningen har fået ny direktør.

Valget er faldet på Anne Hertz, der fra 1. maj skal stå i spidsen for foreningen efter Lars Møller.

Det oplyser Ergoterapeutforeningen i en pressemeddelelse.

Anne Hertz har tidligere været hospitalsdirektør for Helsingør Hospital, og efterfølgende har hun været vicedirektør for Nordsjællands Hospital. En solid erfaring fra sundhedsvæsenet, der glæder foreningens formand:

”Med Anne ved roret får vi en direktør, som sætter ergoterapeuterne og deres arbejde i fokus. Hun vil være en stor ressource i arbejdet med fortsat at fremtidssikre foreningen, som det sikre valg for ergoterapeuter i Danmark og med at varetage medlemmernes interesser til gavn for både medlemmer og patienter. Jeg glæder mig meget til samarbejdet,” siger formand Tina Nør Langager.

Foruden Anne Hertz’ direktorale erfaring i hospitalssektoren har hun de seneste otte år fungeret som vicedirektør i Region Hovedstadens Psykiatri. Nu er tiden kommet til at søge nye udfordringer, og i den forbindelse fortæller hun, at hun i sin nye stilling vil sikre de bedste vilkår for alle ergoterapeuter:

”Medlemmer, politikere, ansatte og samarbejdspartnere vil forhåbentlig opleve mig som lyttende og dialogisk – vi skal sammen sikre de bedste vilkår for alle ergoterapeuter og deres vigtige arbejde med patienterne i Danmark, og jeg og ser frem til et bredt samarbejde,” udtaler Anne Hertz i meddelelsen.

Hun overtager posten fra Lars Møller, der efter 13 år i spidsen for foreningen har valgt at gå på pension.

Forrige artikel KFUMs sociale arbejde får sin nye generalsekretær fra DR Næste artikel Direktør i Vejdirektoratet og dommere modtager Dannebrogordenen