Energistyrelsen præsenterer nyt partnerskab

I et nyt partnerskab vil Energistyrelsen og brancheforeningen Danske Byggecentre give ansatte i byggecentrene en større viden om energirenovering af boligen.

Energistyrelsen og Danske Byggecentre har slået sig sammen i et nyt partnerskab, som skal styrke ekspertisen i energirenovering i landets byggecentre.

Det skriver styrelsen i en pressemeddelelse.

I partnerskabet ligger en aftale om et samarbejde om BedreBolig-ordningen og et undervisningsprogram, som skal klæde medarbejderne i byggecentrene endnu bedre på, når det gælder energirenovering af boligen med baggrund i erfaringer fra Videncenter for Energibesparelser i Bygninger.

"Der er et rigtig stort og vigtigt potentiale i energirenovering, så vi er enormt glade for at kunne tilbyde vores medlemmer det her partnerskab. Vores medlemmer skal ikke være BedreBolig-rådgivere, men de skal have viden om ordningen og være bindeled mellem boligejerne og rådgiverne - og på den måde bidrage til, at kunderne nemmere kommer i gang med deres renoveringsprojekter," forklarer Palle Thomsen, som er direktør i Danske Byggecentre, i pressemeddelelsen.

Forrige artikel Ulrik Wilbek vil være borgmester i Viborg Næste artikel CBS har fået nye institutledere