EL: Stop nu kævlet i oppositionen

STRID: EL er træt af de interne stridigheder mellem R, S og SF. Per Clausen opfordrer partierne til at koncentrere sig om at vælte regeringen.

Enhedslisten har fået nok af de sidste ugers interne stridigheder mellem De Radikale på den ene side og Socialdemokraterne og SF på den anden. Senest eksemplificeret ved De Radikales angreb på SF i dag.

Gruppeformand Per Clausen opfordrer derfor nu partierne til at vise ansvarlighed og koncentrere sig om at vælte regeringen og Dansk Folkeparti:

"De Radikales udmelding i dag er dum og splittende. Vi er enige om, at S og SF har været lidt for ultimative i deres udmeldinger. Men det nytter altså ikke noget at stille sig op og råbe i det andet hjørne," siger Per Clausen i en pressemeddelelse.

"De Radikale er nødt til at acceptere, at de ikke får gennemført nye asociale skattelettelser i et nyt centrum-venstre flertal. Det er helt udelukket. Det må de forstå. Vi kræver jo heller ikke hele vores partiprogram gennemført for at pege på en socialdemokratisk ledet regering," siger han og fortsætter:

"Lad os nu alle sammen lige slå koldt vand i blodet og samles om de mange områder hvor vi står sammen mod VKO. I en situation hvor regeringen er i defensiven og står helt uden svar på de vigtigste udfordringer, så er det sgu for dumt at bruge tiden på internt kævl og bævl."

Forrige artikel Løkkes tale ved Green Economy Business Seminar Næste artikel Radiodebat mellem forfattere til DF-bøger Radiodebat mellem forfattere til DF-bøger