Duetoft stiler igen mod Folketinget

Socialdemokraterne i Hjørring opstiller tidligere medlem af Folketinget for Centrum-Demokraterne Peter Duetoft (S) som kredsens folketingskandidat ved det forestående valg.

Peter Duetoft (S) er valgt som socialdemokratisk folketingskandidat i Hjørring. Det skriver Nordjyske.dk.

Efter 14 dages grundig overvejelse har den tidligere CD-formand og medlem af Folketinget takket ja til kandidat-udfordringen og går nu efter et comeback på Christiansborg.

Peter Duetoft er gruppeformand for Socialdemokraternes byrådsgruppe i Hjørring Byråd og arbejder som international demokratiserings-ekspert. Og han ser frem til den kommende valgkamp:

"Det kommende folketingsvalg bliver langt mere holdningspræget end tidligere. Her er jeg som en fisk i vandet. Valget står nu mellem fællesskab eller egoisme. Skal man i Danmark gøre de fattige fattigere for at gøre de rige rigere – eller skal vi have et samarbejdssamfund, hvor vi hjælper i fællesskab?" siger han til Nordjyske.dk.

Forrige artikel Dødsfald: DR-journalist Thomas Hjortsø (56) Næste artikel Nyt udvalg skal undersøge finansiering af ejendomme i landdistrikter