DR-ansvarlig for valgdækning og EU-folkeafstemning stopper

Nikolai Thyssen stopper i DR. Som redaktionschef for event-redaktionen i DR Nyheder har Nikolai Thyssen blandt andet haft ansvar for dækningen af folketingsvalget samt folkeafstemningen om afskaffelse af EU-forsvarsforbeholdet sidste år. 

Nikolai Thyssen stopper som redaktionschef for Event-redaktionen i DR Nyheder.

Det oplyser han til MediaWatch og uddyber i et opslag på Facebook. 

”Jeg tænkte at jeg aldrig helt passede ind på chefgangen i DR, og alligevel er jeg kun blevet mødt med omsorg, anerkendelse og accept. Det er sgu ret vildt! Men selvfølgeligt ikke lige så vildt som den opgave, der er DRs: At gøre os klogere på os selv og sætte os i stand til at forstå hinanden, at sikre, at så mange som muligt føler sig berettiget til at deltage i den offentlighed, hvor alle træder frem med hver sit,” skriver han blandt andet.

Nikolai Thyssen har været ansat i DR siden 2017, og før han blev redaktionschef i DR Nyheder, har han blandt andet været chef for ”Deadline” og kanalchef for P1. Nikolai Thyssen kom til DR fra Føljeton, som han har været med til at stifte. 

Den 48-årige, journalistuddannede Nikolai Thyssen ved endnu ikke, hvad karrieren nu bringer.

DR vil samtidig sammenlægge de to redaktioner Event og Magasin i DR Nyheder. Den nye sammenlagte redaktion får navnet ”Event og Programproduktion", og den nuværende redakaktionschef for Magasin-redaktionen, Niels Jacob Schøtt, skal stå i spidsen for den nye, større redaktion.

Forrige artikel Ingen modkandidater: Lars Boje Mathiesen står til at blive ny formand for Nye Borgerlige Ingen modkandidater: Lars Boje Mathiesen står til at blive ny formand for Nye Borgerlige Næste artikel Digitaliserings- og ligestillingsministeren udpeger særlig rådgiver Digitaliserings- og ligestillingsministeren udpeger særlig rådgiver