Dødsfald. Fhv. KrF-MF Jens Steffensen (90)

Fhv. forstander, tidl. gruppeformand og medlem af Folketinget for Kristeligt Folkeparti Jens Steffensen, Haderslev, er død, 90 år.

 

Jens Steffensen var fra 1979 til 1987 valgt til Folketinget for Kristeligt Folkeparti, hvor han var aktiv fra begyndelsen af 1970'erne – og hvor han mange år senere blev æresmedlem. Hele hans tilværelse var præget af et kristent livs- og menneskesyn, skriver Politiken.

I Folketinget var han bl.a. formand for Miljø- og Planlægningsudvalget og for sit partis folketingsgruppe.

Dertil kom poster i Nordisk Råd, Kristeligt Folkepartis hovedbestyrelse og forretningsudvalg samt formandshvervet i Jernbanerådet.

Andre tillidsposter var Sønderjyllands Amtsråd og Haderslev Byråd foruden Amtsligningsrådet i Sønderjylland, Landsskatteretten, Overfredningsnævnet foruden formandsposten i Haslev Seminarium og repræsentantskabet for Dong.

Jens Steffensen var uddannet lærer fra Haslev Seminarium i 1955 og blev straks ansat som førstelærer i Bastrup. 1960-1963 var Jens Steffensen lærer ved ungdomsskolerne i Sommersted og Rinkenæs, og 1963 til 1980 bestred han jobbet som forstander for Sommersted Ungdomsskole.

 

Forrige artikel Holger K. barsler med erindringsbog Næste artikel Tidligere hospitalsdirektør er ny formand i Danske Patienter