Direktør takker af i Sikkerhedsstyrelsen

Lizzi Krarup Jakobsen stopper som direktør for Sikkerhedsstyrelsen. Hun har stået i spidsen for styrelsen, der holder styr på sikkerheden omkring el, gas, vvs, kloak og fyrværkeri de sidste fem år.

Sikkerhedsstyrelsen mister sin direktør, Lizzi Krarup Jakobsen, som 15. april siger farvel efter fem år.

Det fremgår af en annonce i Berlingske, hvor Erhvervs- og Vækstministeriets departementschef Michael Dithmer på styrelsens vegne indbyder til en afskedsreception for direktøren.

Lizzi Krarup Jakobsen er uddannet cand.merc.aud. og har en længere karriere som leder i det offentlige bag sig. Inden hun kom til Sikkerhedsstyrelsen, var hun vicedirektør for Fødevarestyrelsens Kødkontrol, og tidligere har hun siddet på lederstillinger i SKAT. 

Senest gjorde hun sig bemærket i debatten om udflytningen af statslige arbejdspladser som direktør for en af de dele af staten, som har hjemsted i provinsen, nærmere bestemt i Esbjerg.

"Vi opfatter Danmark som et ret lille land, og vi skal jo ikke tilbagelægge kontinenter for at komme til København. Vi kan sætte os ind i et morgentog og være til møde på Slotsholmen klokken ni. Og så anvender vi i høj grad moderne kommunikationsmidler. Vi har for eksempel installeret videomødeudstyr på alle medarbejderes computere," lød det i marts fra Lizzi Krarup Jakobsen i en artikel på dr.dk.

Forrige artikel Byrådsmedlem i Dragør skifter til Nye Borgerlige Næste artikel Michael Kjær stopper som formand for Dansk Erhverv