Digitaliseringsstyrelsen henter chef i DR

Center for infrastrukturprojekter og udbud i Digitaliseringsstyrelsen har ansat Stine Hegelund Bertelsen som ny kontorchef. Hun forlader hermed sin nu tidligere arbejdsplads på Danmarks Radio, som hun har været tilknyttet siden 2010.

Stine Hegelund Bertelsen har været tilknyttet Danmarks Radio siden 2010, hvor hun de seneste to år har været ansat som økonomileder.

Nu forlader hun arbejdspladsen i Ørestaden for i stedet at indgå som en del af holdet i Finansministeriets Digitaliseringsstyrelse.

Det oplyser Digitaliseringsstyrelsen til Altinget.

Hun tiltræder stillingen som kontorchef i Center for infrastrukturprojekter og udbud, hvor hun kommer til at indgå i et samarbejde med centrets anden kontorchef, Marianne Sørensen.

I et tidligere jobopslag udsendt af Digitaliseringsstyrelsen fremgår det, at Stine Hegelund Bertelsen i sin nye stilling skal fokusere på udviklingen af fremtidens løsninger til Digital Post og NemID.

Løsninger, som er en del af den kommende offentlige digitaliseringsstrategi for perioden 2016-2020.

Stine Helund Bertelsen er uddannet cand.scient.pol fra Aarhus Universitet i 2005.

Forrige artikel Ergoterapeuternes Gunner Gamborg takker af Næste artikel Hans Chr. Thoning genopstiller ikke til Folketinget