Danske Professionshøjskoler får ny næstforperson

Kristina Kristoffersen, der er rektor ved Professionshøjskolen UCN, er ny næstforperson for Danske Professionshøjskoler. 

Danske Professionshøjskoler har fået en ny næstforperson i Kristina Kristoffersen, der er rektor ved Professionshøjskolen UCN i Nordjylland.

Det skriver Danske Professionshøjskoler i en pressemeddelelse.

"Vi har mere end nogensinde brug for reformer, der gør det mere attraktivt at søge ind på vores samfundsafgørende uddannelser, og derfor er jeg glad for, at regeringen har lovet, at de fremlægger et reformudspil meget snart. På landets professionshøjskoler skal vi den kommende tid lægge alle kræfter i at lykkes med de store og nødvendige forandringer," siger Kristina Kristoffersen.

Kristina Kristoffersen er uddannet lærer og cand.pæd.psyk. Hun har været rektor på Professionshøjskolen UCN siden 2021, og hun er bestyrelsesmedlem i blandt andet EUC Nord, Danish Life Science Cluster og Erhverv Nordjylland.

Hun overtager posten efter afgående næstforperson Harald Mikkelsen.

 

Forrige artikel Beskæftigelsesministeriet henter ny pressechef fra Finansministeriet Beskæftigelsesministeriet henter ny pressechef fra Finansministeriet Næste artikel Danske Banks finansdirektør går på pension