Cepos' tidligere direktør stifter ny virksomhed

Martin Ågerup blev i september afskediget af Cepos' bestyrelse. Nu debuterer han som iværksætter med virksomheden Popoulos Analytics. "Og det føles godt!," skriver den tidligere Cepos-direktør.

"Jeg har indledt et helt nyt og spændende kapitel af mit arbejdsliv som co-founder og administrerende direktør i opstarts-virksomheden Popoulos Analytics."

Det skriver tænketanken Cepos' tidligere direktør Martin Ågerup på LinkedIn.

Ågerup blev i september afskediget af Cepos' bestyrelse efter 19 år som top-chef i tænketanken. Han blev erstattet af Jes Brinchmann Christensen, der kom fra en stilling som vicedirektør i Dansk Erhverv. 

"Cepos' bestyrelse har i dag afskediget mig. Det skete i mindelighed: Bestyrelsen ønsker at se, hvad en ny direktør kan udrette med Cepos. Det er fair nok. Jeg fik 19 år i mit drømmejob, hvilket jeg er dybt taknemmelig over. Stor tak til alle, især mine fantastiske medarbejdere," skrev Ågerup dengang. 

Nu bliver han så medstifter og administrerende direktør i opstarts-virksomheden Popoulos Analytics, der er grundlagt af Nicholas Clark.

"Hele mit voksne liv har jeg argumenteret for, at vores samfund i højere grad bør baseres på frie markeder og privat foretagsomhed, innovation og iværksætteri. Nu er jeg selv iværksætter. Og det føles godt," skriver Ågerup til sidst. 

{{toplink}}

Forrige artikel PFA-topchef bliver formand for bestyrelsen i F&P PFA-topchef bliver formand for bestyrelsen i F&P Næste artikel Alternativet udpeger spidskandidat til EP-valget Alternativet udpeger spidskandidat til EP-valget