Børsen henter direktør til big data

Hvilken historie Børsens læsere klikker på, om grafikker virker, og hvor meget folk læser af artiklen, er et område, der nu bliver opgraderet hos Børsen. Avisen har hentet Lars Schmidt ind som økonomidirektør, og han skal blandt andet arbejde med big data. 

Lars Schmidt bliver den tredje mand i Børsens direktion, der nu består af adm. direktør Anders Krab-Johansen, kommerciel direktør Allan Nordahl Hansen og den nytilkomne økonomidirektør, Lars Schmidt.

Ifølge Børsens adm. direktør og ansvarshavende chefredaktør, Anders Krab-Johahsen, er hyringen af Lars Schmidt en opgradering, der skal styrke Børsens arbejde med big data, altså hvordan læsere bruger Børsens platforme.

"Det nye er, at vi har fået en, som er meget dygtig inden for business intelligence. Så ud over at drive virksomhedens overordnede økonomi har han særlig fokus på business intelligence," siger Anders Krab-Johansen ifølge Mediawatch.

Børsen vil desuden øge tilgængeligheden af data for ikke kun ledelsen men også for avisens journalister. Dette forklarer den adm. direktør til Mediawatch, kan give den enkelte journalist viden om, hvilke rubrikker der virker, om grafikker virker, og hvad folk læser. 

Lars Schmidt kommer fra en stilling som finance project manager e-commerce i tekstilkoncernen IC Group, tidligere kendt som IC Companys. Bag sig har han en lang karriere i bl.a. Signal, Hummel og Diesel.

Forrige artikel Kirsten Brosbøl sygemeldt med stress Næste artikel P1-vært stopper på DR