Bikubenfonden udvider direktionen med to nye medlemmer

Fremover skal direktør Søren Kaare-Andersen tegne direktionen i Bikubenfonden med chef for socialområdet Sine Egede og chef for kunstområdet Mette Marcus, der begge indtræder i direktionen. 

Bikubenfondens chef for socialområdet Sine Egede og chef for kunstområdet Mette Marcus indtræder i direktionen i fonden.

Det skriver Bikubenfonden i en pressemeddelelse.

Dermed vil direktionen fremadrettet blive tegnet af direktør Søren Kaare-Andersen i fællesskab med Sine Egede og Mette Marcus. Udvidelsen af direktionen sker samtidig med, at Bikuben vil etablere et nyt filantropisk eksperimentarium i Københavns nordvestkvarter.

"Vi tror grundlæggende på, at vi sammen med andre er langt stærkere til at skabe varige forandringer for socialt udsatte og bedre rammer og muligheder for billed- og scenekunsten, end hvis vi arbejder hver for sig. Derfor er vi i gang med at tegne linjerne for et community, der arbejder for innovation og udvikling på de to områder. Det kræver en ny organisering," udtaler Søren Kaare-Andersen i pressemeddelelsen.

Samtidig med udvidelsen af direktionen drosler finansdirektør Henning Skovlund Pedersen ned for arbejdet og fortsætter i fonden som særlig rådgiver.

Forrige artikel Venstre mister byrådsmedlem til Dansk Folkeparti efter Inger Støjberg-exit Næste artikel Dansk fotograf vinder verdens bedste pressefoto