Anlægsentreprenører skal finde ny formand

Formand for Danske Anlægsentreprenører, Henrik Styrup, træder i dag ud af bestyrelsen og skruer ned for engagementet i entreprenørbranchen, hvor han har tilbragt sine seneste 40 år.

Der er et formandsskifte i vente hos brancheorganisationen Danske Anlægsentreprenører, hvor bestyrelsesformand Henrik Styrup har meldt sin afgang. Det skriver Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Henrik Styrup har bestredet formandsposten siden 2011, men nu vil han have mere tid til familie og rejser. Hans udtrædelse af bestyrelsen i Danske Anlægsentreprenører er dog ikke ensbetydende med, at han tager helt afsked med branchen. Der er flere ideer på tegnebrættet, fortæller han til Licitationen.

Den afgående formand var anden generation i entreprenørvirksomheden Stürup A/S, som han ledede i en årrække og senere solgte til Arkil A/S, hvor han fortsatte som produktudviklingsdirektør. Han har desuden både været formand for entreprenørforeningen i Ribe Amt og formand for Vejbygningssektionen samt deltaget i Vækstforum i Region Syddanmark.

 

Forrige artikel Dorthe Crüger bliver ny adm. direktør på Sygehus Lillebælt Næste artikel Mindeord: Tidl. bestyrelsesformand Peter Heering (80)