Anders Samuelsen til partifællerne: Undskyld!

Lederen af Liberal Alliance påtager sig ansvaret for det kaotiske forløb omkring skatteforhandlingerne, men insisterer på, at hans parti fortsat får mest indflydelse ved at blive i regering.

Undskyld. 

Sådan siger Anders Samuelsen onsdag aften i en lang hilsen til sine partifæller, som er lagt ud på politikerens facebookside. Her påtager han sig ansvaret for forløbet omkring den kuldsejlede skattereform.

"Jeg tager tævene, og de er fortjente. Kritikken er 100% i orden. Det har ganske enkelt ikke været værdigt - og jeg beklager dybt overfor jer alle. Uden forbehold. Jeg bøjer nakken. Jeg har fejlet," skriver han.

Men samtidig slår han fast, at Liberal Alliance er bedst tjent med at forblive i regering.

"Forestillingen om, at vi skulle kunne få gennemført mere ved at sidde uden for regeringen, er forkert. Der kommer ikke noget flertal i Folketinget for en stor skattereform, ved at vi ikke længere er en del af regeringen. Mandaternes antal ændrer sig ikke," skriver han og tilføjer:

"Hellere være et af få regeringspartier - end være ét blandt mange oppositionspartier."

Du kan læse hele Anders Samuelsens undskyldning til partifællerne her: 

I boksen her på siden kan du læse hele undskyldningen i ren tekst.

 

Forrige artikel Venstre åbner for at tage Radikale med i skatteaftale Venstre åbner for at tage Radikale med i skatteaftale Næste artikel EU vil hæve medlemsgebyret med op mod 20 procent EU vil hæve medlemsgebyret med op mod 20 procent