Ammitzbølls tidligere spindoktor skal arbejde under Sass Larsen

Jonathan Nielsen, tidligere spindoktor for Simon Emil Ammitzbøll-Bille, er ny fagpolitisk chef i DVCA. Han får dermed Henrik Sass Larsen som direktør.

Der sker flere ting på ledelsesfronten i DVCA, brancheforeningen for virksomhedsinvestorer.

Ud over at virksomheden får ny administrerende direktør i form af tidligere minister Henrik Sass Larsen, bliver Jonathan Nielsen ny fagpolitisk chef i firmaet. Det oplyser DVCA til Altinget.

Jonathan Nielsen har været spindoktor for forhenværende økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille samt tidligere politisk-juridisk konsulent for Liberal Alliances folketingsgruppe.

Den tidligere spindoktor blev ifølge Frederiksborg Amts Avis afskediget som særlig rådgiver for Simon Emil Ammitzbøll-Bille, da sommerens folketingsvalg blev udskrevet. I stedet blev Jonathan Nielsen valgkampsansvarlig for ham.

På sin LinkedIn skrev Jonathan Nielsen 16. september:

"Pludselig gik det hurtigt, og i dag er jeg startet som fagpolitisk chef i DVCA - brancheorganisationen for venture- og kapitalfonde samt business angels. Med andre ord får jeg lov at kæmpe for de aktive ejere, der bidrager til væksten og fremgangen i en lang række danske virksomheder."

Byrådsmedlem og folketingskandidat
Jonathan Nielsen har desuden været byrådsmedlem for Liberal Alliance i Hillerød Kommune fra 2014 til 2016. Han stillede derudover selv op til folketingsvalget i 2015, dog uden at blive valgt ind.

Den nye fagpolitiske chef er uddannet jurist ved Københavns Universitet og har desuden taget en uddannelse i russisk ved Hvideruslands Statsuniversitet i Minsk.

Jonathan Nielsens opslag på LinkedIn i forbindelse med jobskiftet kan ses her:

Forrige artikel Fik flere stemmer end Sass Larsen: Her er hans afløser Næste artikel Niels Fuglsang er ny næstformand for Europa-Parlamentets dyrevelfærdsgruppe