Alrow Media udvider bestyrelsen

Christina Sulebakk og Anne Marie Kindberg er nye medlemmer i Alrow Medias bestyrelse. Alrow Media udgiver Altinget og Mandag Morgen.

Det skandinaviske mediehus Alrow Media, der står bag det neutrale, politiske netmedie Altinget i Danmark, Norge og Sverige samt det danske ugebrev med tænketank Mandag Morgen, udvider sin bestyrelse med to nordiske erhvervsledere:

Adm. direktør for Warner Bros. Discovery Nordic (brands som HBO, Discovery, CNN, Eurosport og Cartoon Network), cand.mag. i film- og medievidenskab Christina Sulebakk (45).

Kommerciel direktør med nordisk ansvar i fintech-selskabet Lunar, cand.scient.pol. Anne Marie Kindberg (41), der de seneste tre år har været drifts- og markedsføringsdirektør for Microsoft i Danmark.

Udvidelse sker som led i selskabets fortsatte vækst og udbredelse til nye markeder.

Betina Hagerup, der bl.a. er ny formand for Statens It-råd, fratræder.

Stifter og ejer Rasmus Nielsen, der er formand for bestyrelsen, siger om ændringen:

"Vi skylder Betina Hagerup stor tak for hendes tre år i bestyrelsen. Vi har i perioden styrket og udvidet ledelsen og øget indtjeningen. Vi har solgt de dele af koncernen fra, der ikke var rentabel kerneforretning, samt ikke mindst fortsat væksten, innovationen og internationaliseringen. Det har Betina bidraget væsentligt til," siger han og fortsætter:

"Christina Sulebakk og Anne Marie Kindberg er yngre, ambitiøse erhvervsledere, der allerede har stor international erfaring. De skal med deres hands on-erfaring i markeds-skalering hjælpe os med den fortsatte udbredelse af vores koncept for nichemedier."

Torben Laustsen, fhv. bankdirektør og i dag medlem af flere bestyrelser, fortsætter desuden i Alrow Media bestyrelse.

Den nye bestyrelse vælges formelt på oktobers generalforsamling, men mødtes på koncernens nye kontor i Oslo den 19. september. Her blev man introduceret til ledelse og medarbejdere hos Altinget.no, der udkommer fra oktober i år.

 

Forrige artikel Dagens overblik: Topøkonom advarer om farlig lønspiral Dagens overblik: Topøkonom advarer om farlig lønspiral Næste artikel EU foreslår nye cyberregler for digitale produkter: “Det er et wake-up-call” EU foreslår nye cyberregler for digitale produkter: “Det er et wake-up-call”