VU bag ny humoristisk kampagne

BØSSEFAR: Venstres Ungdom vil gøre op med fordommene mod homoseksuelle og lancerer nu i forbindelse med Copenhagen Pride kampagnen "Hellere Bøssefar end Skattefar".

Med den nye kampagne ønsker Venstres Ungdom at sætte fokus på homoseksuelles rettigheder i dagens Danmark, og det er det erklærede mål, at påvirke politikerne til fordel for total ligestilling - uanset seksualitet.

"Venstres Ungdom tror på frihed til forskellighed i alle livets aspekter. Derfor er vi kede af at opleve, hvordan der ofte bliver diskrimineret på baggrund af seksualitet i dagens Danmark," siger landsformand for Venstres Ungdom, Jakob Engel-Schmidt, og fortsætter:

"Vi går ind for total ligestilling og mener, at alle skal have lige mulighed for at blive gift i landets folkekirker og lige mulighed for at adoptere. Derfor lancerer vi kampagnen Hellere bøssefar end skattefar."

Han håber, kampagnen vil medvirke til at skabe en fundamental holdningsændring og et fortsat pres på folketingspolitikerne.

"Desværre er der specielt på den borgerlige fløj mange, som stadig er skeptiske over for homoseksuel adoption og vielser i folkekirken. Derfor er det vigtigt for Venstres Ungdom at sende et klart signal om, at den borgerlige ungdom går ind for total seksuel ligestilling og er klar til at kæmpe for deres holdninger," slutter han. 

Forrige artikel Midlertidig førtidspension møder kritik Midlertidig førtidspension møder kritik Næste artikel Løkkes tale ved folkemøde på Ejer Bavnehøj