SF foretager rokade

OVERBLIK: SF's folketingsgruppe har i dag foretaget en række ændringer. Rokaden omfatter en justering på enkelte ordførerskaber samt en udvidelse af gruppebestyrelsen.

"Vi arbejder konstant på at styrke SF og oppositionens mulighed for at vinde næste valg. Vi vil erstatte den nuværende regering med dét alternativ, som vil udvikle og forandre Danmark. I den forbindelse har vi foretaget nogle justeringer," siger SF's gruppeformand, Ole Sohn, i en pressemeddelelse.   

Følgende ændringer er foretaget:

Astrid Krag bliver ny gruppenæstformand med særligt fokus på den kommunale velfærd.

Pia Olsen Dyhr bliver nyt medlem af gruppebestyrelsen. Pia bliver samtidig ny EU-ordfører med særligt fokus på forbrugerstof.

Jesper Petersen indtræder i gruppebestyrelsen.

Nanna Westerby bliver nyt medlem af gruppebestyrelsen.

Villy Søvndal, Ole Sohn og Anne Baastrup fortsætter i gruppebestyrelsen.

Pernille Vigsø Bagge forlader gruppebestyrelsen med henblik på at vælges til landsledelsen til SF's landsmøde til april.

Ida Auken forlader gruppebestyrelsen og bliver ny formand for Folketingets Miljøudvalg.

Steen Gade stopper som formand for Folketingets Miljøudvalg og skal fremover stå i spidsen for et udviklingsprojekt i og omkring SF, der skal lancere nye og visionære idéer indenfor fremtidig vækst, erhverv, miljø og klima.

Forrige artikel Høegh siger ja til mere gift i grøntsager Høegh siger ja til mere gift i grøntsager Næste artikel Løkke om EU-topmødet 25.-26. marts