K sælger sit hovedkvarter i Nyhavn

KONSERVATIVE: Det konservative hovedkvarter i Nyhavn er sat til salg. Skal indbringe 50 millioner kroner. Budfrist 24. november.

Det kommer til at gøre ondt i konservative nostalgikere, når adressen Nyhavn 4 bliver solgt. For netop den adresse har været hovedkontor for en hel stribe konservative ledere og dannet rammen om nogle lykkelige tider for det nu hårdt prøvede parti.

Beslutningen om salg går helt tilbage til Bendt Bendtsens (K) tid og har ifølge partiet intet med den aktuelle vælgerkrise at gøre:

"Vi tog beslutningen om at sælge for tre-fire år siden, fordi vi gerne ville frigøre midler fra mursten til at styrke vores organisation. Da finanskrisen kom, blev markedet for dårligt til at sælge. Men vi har nu fået efterretninger om, at der er en vis interesse i ejendommen," forklarer den konservative generalsekretær Martin Dahl.

<img align="left" src="@nyimg=7405@" />

I klassisk erhvervsstil har Konservative sat hovedkvarteret ud i en egentlig udbudsrunde, hvor interesserede kan byde på Nyhavn 4. Kuverterne med bud åbnes 24. november. I udbudsmaterialet tager regneeksemplerne udgangspunkt i en pris mellem 45 og 55 millioner. 

Fremover vil Konservative bo til leje et sted tæt på Christiansborg.

Læs mere på Altinget | Christiansborg (abonnement)

Forrige artikel EU vil udnytte økonomisk potentiale i handicappede EU vil udnytte økonomisk potentiale i handicappede Næste artikel Forbrugerrettigheder holder EU sammen Forbrugerrettigheder holder EU sammen