Folketingets hjemmeside relanceres

FT.DK: Folketingets nye hjemmeside går i luften ved starten af det nye folketingsår, men allerede nu er der generalprøve på det nye udseende.

Fra i dag er der generalprøve på Folketingets nye hjemmeside, hvor ft.dks webredaktion inviterer hjemmesidens brugere indenfor og præsenterer det nye design.

Generalprøven foregår på en såkaldt 'betaversion' af den nye hjemmeside, da hjemmesiden endnu ikke er 100 pct. klar.

Som bruger har man mulighed for at give sit besyv med og foreslå ændringer, indberette fejl, osv. Til det formål er der oprettet en side med en gæstebog, hvor man kan melde eventuelle fejl ind og skrive ønsker og kommentarer.

På ny ft.dk bliver abonnementsordningen forbedret. F.eks. vil man kunne vælge, hvor ofte man ønsker at få besked om nye dokumenter inden for de emner, man har tegnet abonnement på. 

Endnu er der en del mangler på hjemmesiden, men den del arbejder webredaktionen videre med, og der bliver lagt mere indhold på uge for uge.

Når den endelig version går i luften til oktober, er alt indholdet på plads, lover folkene bag det nye ft.dk.

Renere og enklere
Det nye design er enklere og renere end det nuværende og passer dermed bedre til Folketingets øvrige grafiske udtryk. Inddelingen af stoffet virker også mere i overensstemmelse med de behov, brugerne af ft.dk må forventes at have. Ft.dk er en decideret myndighedsportal uden antydning af kritiske røster eller bare debat.

,

Forrige artikel Socialdemokraterne har offentliggjort finanslovsforslag Næste artikel Fire ud af ti danskere foretrækker privatskolen Fire ud af ti danskere foretrækker privatskolen