Altinget | Byg & Bo lanceres i dag

NY NETAVIS: Altinget.dk åbner sin 12. portal. Den vil fokusere på byggeri- og boligpolitik. Et væsentligt politisk område, der ofte har fremstået en smule overset.

I dag går Altinget i luften med endnu en ny netavis: Altinget | Byg & Bo. Portalen udkommer fremover tre gange ugentligt. Om mandagen med en oversigt over papirgangen på bygge- og boligområdet mellem Folketinget og regeringen. Tirsdag og fredag udkommer portalen med journalistisk indhold.

Altinget | Byg & Bo vil dække hele det by- og boligpolitiske område tæt. Det være sig alt fra store visioner om byplanlægning til den politiske styring af den almene boligsektor eller byggeriets rammevilkår her midt i krisen.

Desuden vil Altinget | Byg & Bo følge udfordringen med at få energirenoveret boligmassen og kommunernes brug af anlægsudgifter. Samt ikke mindst indsatsen for at bekæmpe ghettoiseringen - et brandvarmt politisk emne, der trods stor bevågenhed i det store hele fortsat fremstår som et uløst problem.

Politisk bevågenhed og stor fokus er dog ikke et grundvilkår for det ofte oversete boligområde. Det vil Altinget | Byg & Bo forsøge at rette op på. Vi vil dække nye tiltag og love på området meget tæt og hele processen bag tilblivelsen af dem.

Desuden vil relevante sager i primært boligudvalget, socialudvalget og erhvervsudvalget blive fulgt til dørs. Det gælder sager, som har betydning for offentlige og private bygherrer, interesseorganisationer, boligejere, lejere, udlejere og andre aktører.

Altinget | Byg & Bo redigeres af Jørgen Skadhede, der er ny journalist på Altinget.dk. Han har tidligere arbejdet på Radioavisen og Morgenavisen Jyllands-Posten.

Man er velkommen til at bestille et gratis prøveabonnement på Altinget | Byg & Bo (brug link og vælg frit).

Rasmus Nielsen
Chefredaktør

Forrige artikel Regeringen fortsætter tvangshjemsendelser Næste artikel Efter kongressen: S slås stadig med fortiden Efter kongressen: S slås stadig med fortiden