Venstres græsrødder raser over Kristian Jensen

OPRØR: Lokale Venstre-folk angriber skatteminister Kristian Jensen. De mener, han har skadet Venstres kampagne.

Lokale Venstre-politikere og organisationsfolk er frustrerede over, at Kristian Jensen på forhånd har afskrevet muligheden for at vinde magten i København, Århus, Odense og Aalborg ved det kommende kommunalvalg.

De lokale politikere, der har forberedt valgkampen i flere år, føler sig modarbejdet af deres egen partitop.

"Det var et chok og et slag i ansigtet," siger Mads Sølver Pedersen, Venstres gruppeformand i Aalborgs byråd, ifølge bt.dk.

"Kristian Jensen er på vej rundt i landet for at bakke op omkring de lokale Venstre-kandidater, så han kunne godt lige have kigget til Aalborg, før han dømte os ude.

Det var det mindste, han kunne gøre.

Der er mange frivillige og politikere, der har arbejdet hårdt for det her i fire år. Vi er chokerede. Det skal ikke være nogen hemmelighed," siger Mads Sølver Pedersen.

Venstre-folk i Århus er ligeledes vrede over, at Kristian Jensen har kastet håndklædet i ringen:

"Det er særdeles uintelligent gjort," siger formanden for Sabro-Fårup Vælgerforening, John Filthuth til Århus Stiftstidende og fortsætter:

"I øjeblikket arbejder i tusindvis af Venstre-græsrødder på at sikre Venstre et så godt kommunalvalg som muligt, og så kommer næstformanden med sådan en melding.

Jeg synes, at det er en lidt amatøragtig handling af en professionel politiker. Der må være tale om en tanketorsk. En sommertanketorsk. Måske har han haft for lang ferie," slutter han.

Forrige artikel Meningsmålinger giver VKO flertal Næste artikel K ignorerer egen lukkelovsrapport K ignorerer egen lukkelovsrapport