3F afviser Venstres tal for annonce-kampagne

VENSTRE VS. 3F: Fagforbund tilbageviser tal fra Venstre for, hvor meget en annoncekampagne vendt mod skattereformen har kostet.

Fagforbundet 3F tilbageviser partiet Venstres påstand om, at 3Fs annoncekampagne i aviserne i marts med titlen "Danske Direktører" kostede op mod 4,7 mio. kr.

<img align="left" src="@nyimg=4691@" />
"Det nøjagtige tal er 991.809,72 kr. + moms, svarende til 1.239.762,15 kr.", oplyser 3Fs chefredaktør Palle Smed til Altinget.dk. 

"Og 1,2 millioner kroner er vel ikke meget i betragtning af, hvor mange milliarder der nu skal udbetales i ekstra dagpenge på grund af den eksploderende ledighed. For det er det, annoncerne handler om," tilføjer han.

Venstre på sin side fremhævede, at 3F-kampagnen kom til at rette skytset mod de 60.000 medlemmer af forbundet, der betaler topskat.

"3F har igennem hele forløbet støttet forslaget om en skattereform med en mere rimelig fordelingspolitisk profil. Netop fordi vi ikke finder det rimeligt, at almindelige lønmodtagere skal betale topskat. I den nuværende situation med økonomisk krise mener 3F blot ikke, at skattelettelser er løsningen," siger Palle Smed.

Han giver i øvrigt forklaringen på, at Venstre ikke har kunnet notere nogen indrykninger af 3Fs annoncer i Berlingske Tidende:

"Berlingske Media bragte faktisk den første annonce og boykottede først kampagnen herefter. Og på den måde gik Berlingske glip af nøjagtigt 332.509,02 kroner inkl. moms. Sådan er der så meget."

Forrige artikel Anders Fogh formelt NATO-kandidat Anders Fogh formelt NATO-kandidat Næste artikel Hård kritik af Troels Lund i vindmøllesag Hård kritik af Troels Lund i vindmøllesag