Hvad laver folketingspolitikerne i løbet af dagen?

TWITTER: På sitet Twittertinget.dk holder folketingspolitikerne læserne opdateret med alt, hvad de foretager sig. Det gælder alt fra børnepasning til politiske udmeldinger.

I dag åbnede hjemmesiden Twittertinget.dk, der giver et overblik over de nyeste tweets fra de danske folketingspolitikere.

Politikerne kan i løbet af dagen sende korte beskeder på op til 140 tegn fra computeren eller mobiltelefonen med kritik af ministre, meldinger om forsinkede toge eller film der er værd at se i biografen.

Man kan f.eks. læse, at Rasmus Prehn (S) i lørdags løb en skøn formiddagstur og efterfølgende fik øl og rejer til frokost. Dagen efter skrev han på sitet, at han er blevet far til sit tredje barn, en søn, der skal hedde Oskar.

Begrænset aktivitet
Sitet er dog stadig under opbygning, og det er et begrænset antal folketingspolitikere, der bruger muligheden for at holde omverdenen opdateret om deres liv.

Socialdemokraterne og Det Radikale Venstre er de mest aktive twittere med to brugere hver: Rasmus Prehn (S), Magnus Heunicke (S), Margrethe Vestager (R) og Morten Østergaard (R).

Forrige artikel V-ordfører: Bent Hansens sortsyn skader sundhedsvæsnet V-ordfører: Bent Hansens sortsyn skader sundhedsvæsnet Næste artikel KL: Claus Hjort presser os til at udlicitere