K søger psykologer til rådgivning af politikere

KORT NYT: Konservative efterlyser psykologer blandt medlemmerne, der kan hjælpe med at rådgive partiets folketingsgruppe.

Det er cand. psych. Per Østergaard, der er formand for Konservative Uddannelses- og Forskningspolitisk Tænketank, der i partibladet Politisk Horisont efterlyser flere fagfæller til rådgivning af politikere.

"Konservative politikere har i stigende grad brug for psykologisk eksperttræning, når der skal argumenteres og træffes beslutninger i forhold til de mest dybtliggende, menneskelige problemstillinger. F.eks. krisehjælp til soldater fra krigszoner, tvangsanbringelses-foranstaltninger, arbejdsvægring og arbejdsmotivation. Ellers adgangskrav, studieegnethed, sabbatår og modningsvariation," skriver han.

Per Østergaard oplyser, at indtil nu har tre psykologer, der er konservative partimedlemmer, stillet deres professionelle ekspertise til rådighed for de medlemmer af folketingsgruppen, der her og nu har behov for specialviden og sparring.

"Statistisk set vil vi være mellem ti og tyve psykologer, der er medlemmer af Det Konservative Folkeparti. Vi har hårdt brug for at få ekspertholdet udvidet," appellerer han.

Forrige artikel PET: En præcis og objektiv sprogbrug PET: En præcis og objektiv sprogbrug Næste artikel Finansministeren undsiger sundhedsministeren