Her er regeringens lovkatalog

DOKUMENTATION: Se de lovforslag og forslag til folketingsbeslutninger, som regeringen forventer at fremsætte i løbet af det nye folketingsår.

Regeringens lovkatalog for Folketingsåret 2013/14 indeholder blandt andet regeringens kommende udspil til en reform af erhvervsuddannelserne og forslag til ny klimalov.

"Jeg ser frem til et godt samarbejde med Folketingets partier om det kommende folketingsårs lovgivning," siger statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) i lovkatalogets forord. 

Statsministerens redegørelse i henhold til Grundlovens § 38 afgives i en mundtlig og en skriftlig del.

I den skriftlige del af redegørelsen gives en kortfattet omtale af de lovforslag og forslag til folketingsbeslutning, som regeringen forventer at fremsætte i løbet af folketingsåret. Denne del  indeholder endvidere oplysninger om ministerredegørelser til Folketinget.

Desuden følger lovprogrammet op på en række af initiativerne fra regeringsgrundlaget Et Danmark, der står sammen fra oktober 2011.

 

Forrige artikel Thornings tale ved Folketingets åbning Thornings tale ved Folketingets åbning Næste artikel Patentafstemning kan komme til maj Patentafstemning kan komme til maj