Claus Hjort mister sin spindoktor

SLUT: Søren Møller Andersen stopper som særlig rådgiver for Claus Hjort Frederiksen og vender tilbage til sit tidligere job.

Finansminister Claus Hjort Fredriksen (V) må sige farvel til den ene af sine to særlige rådgivere. Søren Møller Andersen har nemlig fået nyt job. 

Søren Møller Andersen skal igen være chef for kommunikation og public affairs hos Danske Advokater, som han også var, inden han blev ansat som særlig rådgiver for finansministeren i sommer.

Det er med vemod, at Claus Hjort Frederiksen har modtaget sin mangeårige rådgivers opsigelse.

"Søren har været min nærmeste rådgiver helt tilbage fra min tid som beskæftigelsesminister og finansminister i VK-regeringen. Derfor er det med vemod, at jeg har modtaget hans opsigelse, men jeg har dyb respekt for, at han ønsker at fortsætte sin karriere i det private erhvervsliv," siger Claus Hjort Frederiksen og fortsætter:

"Danske Advokater får en særdeles kompetent medarbejder, og jeg vil ønske Søren alt det bedste og takke ham for et meget tæt og tillidsfuldt samarbejde."

Søren Møller Andersen blev ansat som rådgiver få dage efter, at Claus Hjort Frederiksen i sommer blev udnævnt til ny finansminister. Han var også ansat som særlig rådgiver for Claus Hjort Frederiksen fra 2007 til 2011, hvor Hjort først var beskæftigelsesminister og derefter finansminister. 

Claus Hjort Frederiksens anden særlige rådgiver, Lisbeth Mikkelsen, fortsætter med at rådgive finansministeren.

Forrige artikel Lars Løkke kaldes i samråd om landbrugspakken Lars Løkke kaldes i samråd om landbrugspakken Næste artikel Her er regeringens energikommission Her er regeringens energikommission