Mette Davidsen-Nielsen ny direktør for Information

PROFIL: Dagbladet Informations bestyrelse har ansat Mette Davidsen-Nielsen som selskabets nye administrerende direktør. Hun afløser Morten Hesseldahl, der tidligere på året tiltrådte en stilling som direktør i DR.

Informations nye direktør, Mette Davidsen-Nielsen, er 45 år, uddannet cand.comm. fra 1993 og har haft en lang karriere på Danmarks Radio, senest i perioden 2003-2007 som kanalchef for DR2.

Hun har modtaget Den Store Journalistpris og et fellowship på SDU. Hun er desuden bestyrelsesformand for Danish Crafts og for nylig udpeget som formand for Kulturministeriets udvalg om programprofilen for den nye radiokanal.

Fra konsulent til nyslået direktør
Hun har siden tiden på DR været selvstændig konsulent med opgaver inden for især medier og design, og betegner sin nye stilling som så udfordrende og meningsfuld, at den har kunnet konkurrere med et spændende og udviklende liv som selvstændig.

"Information er en virksomhed med en fantastisk historie, dygtige og engagerede medarbejdere og et stort potentiale. Hele dagbladsbranchen står over for en vanskelig fremtid, der kræver nytænkning og mod. Jeg glæder mig til at gøre mit for at udvikle et mediehus, der er så væsentligt for dansk demokrati og kultur," siger Mette Davidsen-Nielsen.

Forrige artikel Forskning: Organisationer styrer dagsordenen Forskning: Organisationer styrer dagsordenen Næste artikel Folketinget indkaldt igen til 2. juli Folketinget indkaldt igen til 2. juli