Så meget skylder udviklingslandene Danmark

BAGGRUND: Udviklingslandene skylder den danske stat ca. 28 mia. kr. Det er især gamle eksportkreditter, som landene mangler at betale tilbage. Få overblikket her.

Den status fremgår af et svar fra Udenrigsministeriet fra d. 12 september 2013.

Siden da er der indgået en aftale med Burma om at fjerne landets gæld på 295 mio. kr., efter at landet har gennemgået en proces på vej mod mere demokrati.

<script type="text/javascript" src="//ajax.googleapis.com/ajax/static/modules/gviz/1.0/chart.js"> {"dataSourceUrl":"//docs.google.com/a/altinget.dk/spreadsheet/tq?key=0ArFrmmRhsmV4dGdQY1ZrZWNTWXh1YmFxMWdtTjBNcVE&transpose=0&headers=0&range=B20%3AC31&gid=1&pub=1","options":{"titleTextStyle":{"bold":true,"color":"#000","fontSize":16},"vAxes":[{"useFormatFromData":true,"minValue":null,"viewWindowMode":null,"viewWindow":null,"maxValue":null},{"useFormatFromData":true}],"title":"Cuba og Sudan f\u00f8rer an med eksportkreditter","booleanRole":"certainty","height":320,"animation":{"duration":0},"legend":"right","width":450,"focusTarget":"series","hAxis":{"useFormatFromData":true,"title":"Mio. kr.","minValue":null,"viewWindow":{"min":null,"max":null},"maxValue":null},"tooltip":{"trigger":"none"},"isStacked":false},"state":{},"view":{},"isDefaultVisualization":false,"chartType":"BarChart","chartName":"Diagram3"} </script>

Login