Hvervning til bredt transportnetværk skudt i gang

NETVÆRK: Flere transportforeninger går nu sammen i et fælles netværk, som skal styrke innovation og udvikling for hele transportsektoren.

I forbindelse med Forsknings- og Innovationsstyrelsens program for innovationsnetværk har Teknologisk Institut, DI Transport og Transportøkonomisk Forening taget initiativ til et nationalt innovationsnetværk under navnet Transport-Net.

Netværket skal arbejde for at styrke transporterhvervene ved at skabe bedre rammevilkår for innovation og ny teknologi i branchen.

"I årets finanslov er der blevet skåret ned på bevillinger til transportinvesteringer. Vi vil gerne arbejde for, at der kommer en fast bevilling til transportområdet, i stedet for at man skal gennem Folketinget, hver gang man vil bygge eller forbedre en vej et eller andet sted," siger seniorkonsulent ved Teknologisk Institut, Lars Overgaard, der er en af initiativtagerne til transportnetværket.

Netværk vil i dialog med kommuner
Transport-Net er netop nu i gang med at hverve interesserede for at kunne dokumentere en bred interesse for netværket. Det er et krav for at kunne opnå støtte fra Forsknings- og Innovationsstyrelsens program for innovationsnetværk.

Login