FDM og DI med i Infrastrukturkommission

NYHED: FDM og DI kan nu alligevel kalde sig medlemmer af Infrastrukturkommissionen. Det sker, selvom begge i første omgang blev forbigået.

Da trafikminister Flemming Hansen (K) nedsatte Infrastrukturkommissionen i november 2006, var hverken DI eller FDM inviteret med til at diskutere udviklingen af den danske infrastruktur frem til 2030. Men på opfordring af kommissionens formand, Birgit Aagaard-Svendsen, har regeringen nu revideret den beslutning.

Medlemmer på opfordring af formand
"Jeg tillod mig i forlængelse af vores kickoff-konference den 30. november at spørge trafikministeren, om vi kunne udvide antallet af medlemmer fra 19 til 21. Jeg fik et glædeligt og - for mig meget overraskende - positivt svar tilbage," siger Birgit Aagaard-Svendsen til Altinget.

Med invitationer fra både trafikministeren og kommissionens formand af henholdsvis 12. og 15. december kan FDM og DI derfor - godt halvanden måned efter kommissionen blev nedsat - slutte sig til selskabet af infrastrukturmedlemmer, der allerede består af blandt andre DTU, Dansk Kollektiv Trafik, Danske Havne, DSB, Danfoss og Carl Bro Gruppen.

Login