Arbejdsgruppe skal se på registreringsafgift

NYHED: Regeringens økonomiudvalg har i al ubemærkethed givet grønt lys for, at en arbejdsgruppe skal kigge bilafgift efter i sømmene.

Det skal bedre kunne betale sig at købe miljøvenlige biler, men det må ikke koste staten penge. Med den opgave for øje har regeringens økonomiudvalg i al stilhed nedsat den længe ventede arbejdsgruppe, der skal undersøge en omlægning af den omdiskuterede registreringsafgift.

"En arbejdsgruppe bestående af embedsmænd fra de berørte ministerier har fået til opgave at kigge på, hvordan arbejdet med omlægningen af registreringsafgiften skal foregå. Så arbejdet er i gang," lyder kommentaren fra skatteministeriet, der er ressortministerium.

Låg på måneders kritik
Dermed indfrier regeringens økonomiudvalg finansminister Thor Pedersens (V) løfte fra november om at nedsætte et udvalg inden jul og lægger samtidig låg på måneders kritik af blandt andet Thor Pedersen. Han er både internt i regeringen og af interesseorganisationer blevet anset for at være bremseklodsen i processen med at omlægge registreringsafgiften.

Login